Advokathjelp


Advokat_Eivind-Arntsen.jpgMitt navn er Eivind Arntsen, og jeg har laget denne siden som et lite "digitalt informasjonshefte" om oppsigelser.

Jeg har bakgrunn både som forlagsredakør for Universitetsforlagets juridiske fag, og har arbeidet som advokatfullmektig og advokat siden 2006. 

I min praksis bistår jeg både som advokat, rådgiver, forfatter og foredragsholder med et fokus på spørsmål som dreier seg om arbeidsrett

Jeg har omfattende erfaring med utenrettslig og rettslig konfliktløsning i ulike oppsigelsessaker, og bistår både virksomheter, det offentlige og arbeidstakere med oppsigelser, forhandlinger og sluttavtaler, samt fører arbeidsrettssaker for retten.

Dersom du har behov for bistand i en sak, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt. En henvendelse koster ingen ting, jeg tar ikke betalt hvis det ikke er et oppdrag det er vedrt å gå videre med. 

Jeg foretrekker å få nye henvendelser på e-post til arntsen@dalan.no 

Dersom det haster kan jeg også nås på telefon 930 33 669 

Husk at det gjelder mange frister i oppsigelsessaker, så ikke vent med å ta kontakt dersom du står i en situasjon der det kan være aktuelt å få bistand av en arbeidsrettsadvokat.